Mettler

USA - CALIFORNIEN

 

Vinhuset Mettler er et familiedrevet vinhus, som styres af den karismatiske og passioneret vinproducent Larry Mettler og hans familie. Vinhuset er gået i arv gennem de seneste seks generationer og er et af Lodi's mest anerkendte vinhuse, blandt de lokale.

 

"At Mettler Family Vineyards we are dedicated to producing wines of the highest quality. Our uncompromising commitment to excellence both in our wine production and in our vineyards enables us to create well-balanced wines with intense, fruit-forward flavors, excellent structure and maximum aging potential."

 

Vin fra Lodi området, som ligger øst for San Fransisco er af helt speciel karakter, idet vi befinder os tæt på Stillehavet og San Francisco's bugt. Dette er en klar fordel da temperaturen er passende høj med en kølig luft, som blæser ind over land. Klimaet omkring San Fransisco bugten er meget behageligt, med tørre somre og kolde og fugtige vintre. Denne veksling med varme og kold luft giver mulighed for at producere glimrende vine, der bærer præg af at druerne kan vokse og udvikle sig unikt – hvilket man nemt fornemmer ved Mettlers vin.

 

Den varme luft får druerne til at udvikle sig til en frugtig og fuldmoden drue og den kolde luft er med til at bibeholde en naturlig syre – alt i alt giver det en struktureret og kompleks finish. Mettler blev i 2010 certificeret i CCOF (California Certified Organic Farmers). Dette har været familiens klare målsætning, idet de ville sikre sig engagement og kvalitet i deres unikke vine.

 

Mettler kan stolt præsentere vinene Mettler Cabernet Sauvignon, dyb og elegant. Mettler Old Vine Zinfandel, fyldig og fløjlsblød.