JP VIN ApS - Vinimportør fra Hårlev

 

JP VIN ApS blev grundlagt i 2012, og som forhistorie til vinfirmaet, hører et langt købmandsliv. Flere vil nok huske JB Superland på Jernbanegade i Køge. Butikken blev i 1978 overtaget af brødrene Jesper og Børge Larsen, som også åbnede en af Danmarks første Lavprisbutikker på Stationspladsen i Køge. Sidenhen blev det til butikker i Haslev, Hårlev, Klippinge og Strøby Ladeplads.

Efter en del år som "pensioneret" købmand, er Jesper nu tilbage, som en af initiativtagerne bag JP Vin ApS. "Mange hyggelige stunder omkring spisebordet i køkkenet med mine 3 drenge, dannede baggrund for vinfirmaet. Vi har altid haft mange sjove og til tider skøre ideer, men tanken om et vinfirma har vi aldrig rigtig kunne lægge bag os. Vi har for vane at hjælpe hinanden og er fælles om mange ting, og derfor er det helt naturligt, at vi alle 4 er med i projektet".

 

Vinbutikken på Hovedgaden i Hårlev, som har til huse i den ejendom, hvor Jesper tidligere drev købmandsforretning, har åbent hver onsdag til fredag fra kl. 10.00 - 17.30 og lørdag fra 10.00 - 14.00.

 

 

Sortimentet er egen import fra Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Østrig samt USA. Ud over almindeligt vin, byder JP VIN også på salg af portvin, øl, whisky, rom, cognac og ikke mindst vermouth.

  

JP VIN tilbyder vinsmagninger til private og virksomheder, enten i Hårlev eller hvor vores kunder ønsker det - Er du interesseret, kan du se mere under menuen vinsmagninger eller kontakte os direkte for at høre mere.

 

 

 

 

Tv: Peter Kirkegaard, i midten: Elisa fra Cocchi, Th: Jesper Larsen.